Palveluiden sisältö


Kurssit


ENKELIKURSSI
Tule mukaan virittäytymään rauhoittavaan, tasapainottavaan Enkelienergiaan. Kurssin aikana otetaan yhteys omaan suojelusenkeliin. Vahvistamme sisäistä valoa ja rakkautta arkkienkeleiden kanssa sekä teemme harjoituksen mm. arkkienkeli Mikaelin kanssa. Poistamme kaikki turhat siteen ja sidokset, joita olemme vuosien aikana itseemme kahlinneet. Teemme myös enkelimeditaation sekä tulkitsen enkeleiden avulla teille, mitä sitten ikinä haluattekin tietää . Avaudumme erilaiselle Uuden Ajan Rakkaudelle enkeleiden kautta ja kanssa. Kurssi mahdollistaa sinut astumaan omalle sielun polullesi lempeän rakkaudellisesti enkelten ohjaamana. Kurssin aikana käymme läpi nimesi, sen mitä nimesi kirjaimet tarkoittavat sinulle. Astu sinäkin enkelten mahtavaan maailmaan turvallisesti ja sydämellisesti. Avaudu uudenlaiselle runsaudelle ja tulevaisuudelle.
Lämpimästi tervetuloa!

MENNEET ELäMäT KURSSI
- Kurssilla tehdään matkoja menneisiin inkarnaatioihin ja tutkitaan sitä kautta miksi esim. joku ihminen on "vaikea" tai miksi en pidä jostakin.

REIKIKURSSI I, II ja III
- Kurssilla opitaan hoitamaan itseä ja muita. Saat tietoa Reikin historiasta, periaatteista, vaikutuksista. Kurssi on kaksipäiväinen. Mukaasi saat kattavan materiaalin sekä todistuksen kurssin suorittamisesta. Kurssin jälkeen olen käytettävissä tukena ja apuna. Tervetuloa kurssille ja avaamaan portit itsetuntemukseesi!

REIKITEKNIIKKAKURSSI
- Kurssilla opitaan alukuperäisen Mikao Udsuin kehittämät tekniikat. Kurssi on yksipäiväinen.

SHAMAANIKURSSI
- Kurssi on tarkoitettu kaikille, joilla on tahto ja halu tutustua sisäiseen itseen. Kurssilla tehdään matkoja ja tunnistetaan oma voimaeläin ja voimapaikka. Saat uusia työkauluja arkeen ja itsetuntemuksesi lisääntyy.

UUDEN AJAN TYöKALUKURSSI
- Uusia työkaluja työhön, arkeen ja harrastuksiin. Kurssi on yksipäiväinen.

KURSSIT LIITTYEN SEKSUAALISUUTEEN
- esim. parisuhdekurssit
- Kurssi on 10 tapaamiskertaa kestävä kokonaisuus. Kurssin aikana tutustutaan mm. uudelleen kumppaniin ja aletaan hakea niitä asioita, mihin joskus aikoja sitten rakastuin eli sytytetään rakkauden liekki uudelleen.


LuennotMITä NIMESI KERTOO SINUSTA / SINULLE
-Jokainen meistä on itse valinnut oman nimensä tänne syntyessään. Nimessä on periaatteessa kaikki mitä sinussa on kokonaisuudessaan. Se kattaa menneet elämät ja kertoo, mitkä ovat sinun kehityksen paikka tässä inkarnaatiossa.

SHAMAANILUENTO
-Luennon aikana saat käsityksen shamaanin alkujuurista. Luento toimii jalansijana tuleville kursseille.

SITä SAA MITä TILAA
-Luennolla kerrotaan, miten saavutat tavoitteet. Helppo, yksinkertainen ja toimiva tapa tehdä unelmista totta ja saada todellakin sitä mitä tahtoo.

LUENNOT AMMATTIOPISTOILLE, YHTEISöILLE JNE.
-Luennot liittyvä elämänhallintaa, seksuaalisuuteen tai vaikkapa taloudenhoitoon.

Hoidot


Reikihoito
-Reikihoito on hoitajan käsien kautta tapahtuvaa maailmankaikkeuden puhdasta energiahoitoa. Hoitaja toimiin kanavana. Reiki on japanilaisen Mikai usuin (1865 - 1926) kehittämä hoitomuoto ja henkisen kehityksen tie, joka on siirrettävissä ihmiseltä toiselle.

Kivireikihoito
-Hoidossa käytetää hyväksi voimaannuttavia kiviä. Jokainen kivi värähtelee omalla taajuudellaan ja vaikuttaa siten kehoon puhdistavasti, eheyttättästi jne. Kokeile!!!!

Rumpureikihoito
- Energiahoidossa Rummun värähtelyt tasapainottavat kehon, mielen ja sielun sävel tulee tietoisuuteen valoisammin.

Aura- ja Chakrahoito
-Hoidossa puhdistan ja energisoin auran, joka on ympärillämme ja tasapainotan chakrat.

Muut palvelut


Rumpumeditaatio
-Tarkoitettu yhdelle, ryhmille tai koko työyhteisölle. Meditaation aikana kehon värähtelytaajuus kirkastuu. Tämän vuoksi ajatus esim. selkiytyy, oivallat paremmin asiat, tunnistat itsessäsi olevat "mielen muhkurat" ja kokonaisvaltaisesti voi paremmin.

Uuden Ajan Meediotilaisuudet
- Tilaisuudessa kanavoidaan tietoa / välitän viestejä edesmenneiltä. Uuden ajan meediotilaisuudessa sinulla on mahdollisuus kysyä mitä vain ja mistä vain.

Kodin, mökin, työpaikan energiapuhditukset
- Puhdistan ed. mainitut tilat vanhoista energioista. Joskus tilaan jää edellisten asukkaiden energiat vaivaamaan ja ihminen voi huonosti. Tilat puhdistamalla saat sen elinvoiman ja energian käyttöösi mikä sinulle ja perheellesi kuuluu.

Seminaarimatkat (Ulkomaat, kotimaa)
Reiki-illat

Terapia


Seksuaaliterapia
Seksuaaliterapia yksilöille, pareille tai koko perheelle.

Seksuaaliterapiaan voi hakeutua esim. seuraavien ongelimien vuoksi:
-haluttomuus tai vastenmielisyys seksuaalisuutta kohtaan
-häpeän, riittämättömyyden, syyllisyyden ja muut vaativat tunteet
-oman kehon hyväksymisen vaikeudet
-parisuhdeongelmat parisuhteen ja perhe-elämän eri vaiheissa
-läheisyyteen liittyvä ahdistus
-vaikeudet solmia ja ylläpitää kestäviä seksuaalisia ja aistillisia suhteita
-rinnakkaissuhteet ja uskottomuus
-seksuaalisten toimintojen häiriöt (mm. kiihottumis-, erektio-, siemensyöksy- tai orgasmiongelmat sekä yhdyntäkivut) ja suorituspaineet
-seksuaalisen nautinnontunteen puuttuminen
-omaan seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin liittyvä hämmennys
-sairastumiseen ja vammautumiseen liittyvät kysymykset
-seksuaaliset pakkomielteet ja riippuvuudet
-seksuaalisiin erityismieltymyksiin liittyvät kysymykset
-traumatisoituminen, joka liittyy seksuaalisesti uhkaaviin tilanteisiin, seksuaaliseen väkivaltaan ja -hyväksikäyttöön sekä seksuaaliseen kaltoinkohteluun

Koulutukset


LC-koulutus
Muutamia hyötyjä koulutuksesta: Antaa Sinulle monipuoliset ja käyttökelpoiset työvälineet sekä yksilövalmennukseen, ryhmävalmennukseen, uravalmennukseen että johtamis- ja esimiestyöhön eri organisaatioissa.
Antaa työkalut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja menestykseen elämän eri osa-alueilla.
Vahvistaa omia tavoitteita sekä avaa uudenlaisia visioita
Parantaa yrityksen tulosta esim. poissaolot vähenevät sekä työilmapiiri puhdistuu
Mitä valmennus on - pähkinänkuoressa: Valmennuksessa muutos lähtee ihmisestä itsestään myönteiseen suuntaan. Ihminen saa tarkoituksen ja tavoitteen, mitä kohti hän etenee johdonmukaisesti. Valmennuksen aikana sekä henkinen kehitys että omanarvontunne kohenee ja opit hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Tavoitteiden saavuttaminen helpottuu ja yksinkertaistuu. Hyvinvointi sekä arjessa, harrastuksissa että työelämässä muuttaa muotoaan positiiviseen, jolloin haastat muutoksen rakentumaan uudella tavalla kohti eheämpää tulevaisuutta. Saa ylpeänä alkaa toteuttamaan helppoja ja nopeita tapoja toteuttaa uudenlaisia palveluita itsellesi, ryhmille sekä työyhteisöissä toimivien työkalujen kanssa.